Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

RPW Logistics a închiriat o suprafață totală de 9.270 m2 în parcul industrial CTPark Timișoara II, deținut de CTP Invest, tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Activ Property Services.

Suprafața totală ocupată de RPW include 8.925 m2 de spații de logistica de clasa A și 345 m2 de birouri.

CTPark Timișoara II este unul dintre principalele parcuri industriale aflate în dezvoltare în Timișoara, beneficiind de o locație strategică pentru activități de distribuție, logistică și producție, la 7 km de Aeroportul Internațional, respectiv 1 km de autostrada Timișoara-Arad și șoseaua de centură a Timișoarei.

 „Piața industrială din Timișoara a înregistrat o activitate record în 2017, fiind realizate tranzacții majore de închiriere cumulând peste 90.000 m2 de cerere nouă. Spațiul închiriat de RPW Logistics se găsește în top 3 tranzacții industriale ale anului trecut în Timișoara.” spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timișoara al Activ Property Services. 

 

DESPRE ACTIV PROPERTY SERVICES – AFILIAT EXCLUSIV IN ROMANIA AL GVA WORLDWIDE

Activ Property Services a fost inființată în 1993, fiind una dintre principalele companii de consultanță imobiliară din România. Compania are sediul central în București și două birouri regionale în Timișoara și Cluj-Napoca.

Activ Property Services beneficiază de experiență internațională, devenind birou afiliat al GVA Worldwide în România de la începutul anului 2018, iar in perioada 1995-2016 fiind partenerul local al Cushman & Wakefield.

Compania are un portofoliu vast de clienți, internaționali și locali, cum ar fi: BCR, Ballymore, Portico Investments, Vodafone, Nokia și Unicredit Bank.

DESPRE CTP INVEST

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.