Se încarcă...

PROPRIETĂȚI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

Spatii Industriale de inchiriat in ADISS Logistic Parc

Spatii industriale amplasate in vestul municipiului Baia Mare, in noua zona industriala dezvoltata langa Aeroportul International Maramures, cu acces din drumul national DN1C.

Inchiriere

Spatii industriale de inchiriat Baia Mare

Spatii industriale de inchiriat in incinta Adiss Logistic Parc, un parc industrial modern amplasat in vestul municipiului Baia Mare, in zona Tautii Magheraus, pe Strada 66, cu acces din drumul national DN1C / E58. 

Parcul este situat in noua zona industriala dezvoltata langa Aeroportul International Maramures, incluzand ocupanti majori (Weidmuller, Optibelt Power Transmission).

Datorita amplsamentului, parcul beneficiaza de acces facil la granita cu Ungaria, aflata la 67 km distanta si grantita cu Ucraina, localizata la 108 km distanta. 

Parcul are o suprafata de depozitare totala de 16.200 mp si poate fi compartimentat in unitati separate cuprinse intre 600 mp si 9.000 mp. 

Spatiile industriale oferite spre inchiriere in incinta Adiss Logistic Parc beneficiaza de pardoseala din beton elicopterizat, usi industriale cu sistem automat, instalatii de stingere a incediilor (hidranti interiori si exteriori, luminatoare si trape desfumare). 

 

Dată finalizare 2011

Suprafață existentă 16,200 m²

Înălțime utilă 10 m

Distanță stâlpi 12m x 25m m

Sarcină încărcare 5000 t/m² t/m²

Dotări

  Alte oferte din

  Oferte disponibile: 0

  Ești chiriaș?

  Contactează-ne și vei primi consultanță gratuită cu privire la:

  • condițiile existente în piață
  • renegociere termeni contractuali
  • opțiuni de relocare
  Contactează-ne

  Ești proprietar?

  Contactează-ne dacă vrei să fii prezent în cea mai avansată platformă online dedicată închirierii/vânzării de birouri

  Contactează-ne