PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat Craiova

Hale de închiriat în Craiova și zonele industriale adiacente. Spatii de producție sau depozitare de închiriat în clădiri industriale noi sau modernizate.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiaza de toate utilitățile incluse, dotăti și standarde de clasă A si B. Proprietățile beneficiază de platforme betonate, acces TIR, acces facil la drumurile nationale principale si la autostrazi. 

Oferta noastră include proprietăţi industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

2 Rezultate

Închiriere hale Craiova

Închirierea spațiilor industriale se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentarea ofertelor comerciale și vizionarea halelor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
Southern Industrial Park inchirieri spatii de depozitare Craiova sud vedere fatada
Închiriere

Inchiriere spatiu depozitare - Southern Industrial Park

Verificați pe hartă Sud (Muntenia & Oltenia), Craiova , Str. Henry Ford 115
Hala de inchiriat in Southern Industrial Park, in principala zona industriala din Craiova, langa fabrica Ford. Suprafata totala 60.200 m2
  • min 440 - max 440 m2
  • Actualizat: 28-11-2023
ELI Park Craiova inchiriere spatiu depozitare Craiova sud-est vedere satelit
Închiriere

ELI Park Craiova - Proiect in dezvoltare

Verificați pe hartă Sud (Muntenia & Oltenia), Craiova , DN6
Parc industrial in dezvoltare, cu spati de depozitare si productie, in sud-estul Craiovei, cu acces direct din DN6. Suprafata totala 54.000 m2.
  • min 4000 - max 54000 m2
  • Actualizat: 28-06-2023

Spaţii Depozitare De Închiriat În Craiova

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de hale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, Judeţul Ilfov, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spatiile de închiriat prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!

TAG CLOUD

Proprietăți

WhatsApp