PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Cum să încălziți eficient un spațiu industrial?

Asigurarea unei încălziri eficiente și eficace pentru un depozit, o hală sau o clădire industrială prezintă o serie de aspecte care trebuiesc abordate punctual, cu referire atât la natura clădirii, cât și la dispunerea spațiilor de depozitare și de lucru din cadrul acesteia.

Spațiile industriale, la mare căutare în primele trei trimestre din 2022

Un total de  aproximativ 860.000 mp de spații industriale și logistice au fost tranzactionate în România în primele nouă luni ale anului. Cifra este impresionantă prin faptul că valoarea este aproape dublă față de aceeași perioadă a anului precedent, depășind deja suprafața totală închiriată în tot anu 2021 și certifică faptul că proprietățile industriale constituie o investiție inteligentă pe termen lung!

Proprietățile industriale, o investiție inteligentă pe termen lung!

Sectorul industrial al pieței imobiliare oferă celor interesați multe avantaje convingătoare, care îl recomandă ca pe un excelent domeniu pentru a investi.

În timp ce mai toate investițiile, fie ele și imobiliare, comportă un anumit risc, proprietățile industriale tind să mențină un anumit nivel de stabilitate pe care alte sectoare nu îl au întotdeauna. Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre motivele pentru care recomandăm investițiile în spațiile industriale dar, mai întâi, să răspundem la întrebarea „ce sunt proprietățile industriale?”.

Termenul de „proprietatea industrială” se referă la orice proprietate comercială utilizată în mod specific în scopuri industriale. Spre exemplu, în această categorie sunt încadrate imobilele, construcțiile și halele folosite pentru depozitare, producție, distribuția de bunuri, logistică sau showroom-uri. 

Cum dezvoltăm parcuri logistice proiectate și echipate pentru servicii de producţie uşoară sau depozitare? Acestea sunt preocupările constante ale Grupului Transilvania Construcții: să identifice cele mai bune locații și alternative de top pentru livrarea în scurt timp a mărfurilor. TRC PARK Bacău este proiectat în conformitate cu cerințele ISU.