PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Cum dezvoltăm parcuri logistice proiectate și echipate pentru servicii de producţie uşoară sau depozitare? Acestea sunt preocupările constante ale Grupului Transilvania Construcții: să identifice cele mai bune locații și alternative de top pentru livrarea în scurt timp a mărfurilor. TRC PARK Bacău este proiectat în conformitate cu cerințele ISU.

Horecano intra pe piata ospitalitatii din Romania

 

Horecano, companie infiintata in Bulgaria, intra pe piata locala a comertului cu produse pentru industria ospitalitatii prin achizitia unui imobil cu destinatie de showroom si depozitare, avand suprafata de 1.660 mp si amplasat in a doua faza de dezvoltare a parcului logistic Recon Mogosoaia.

PIATA SPATIILOR INDUSTRIALE DESTINATE IMM-URILOR IA AVANT - CATTED BUSINESS PARK CHITILA INCHIRIAT COMPLET IN DOAR 6 LUNI

CATTED Business Park Chitila, primul parc industrial dezvoltat exclusiv pentru IMM-uri, cu suprafete pornind de la doar 200 m2, a inregistrat un real succes comercial, toate cele 13 cladiri fiind inchiriate intr-un interval de doar 6 luni de la demararea procesului de semnare contracte.

Piata imobiliara va inregistra in 2019 livrarea unui stoc nou de proprietati comerciale (retail, birouri, industriale) de aproape 2 milioane m2, in crestere cu 37% fata de anul trecut, conform raportului anual de piata lansat de Activ Property Services.