PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Principalii ocupanți de spații industriale din România - domenii de activitate

România a devenit o destinație atractivă pentru investițiile în spații industriale, datorită poziției sale geografice strategice, forței de muncă calificate și infrastructurii dezvoltate. În aceste spații industriale, se găsesc o varietate de ocupanți care activează în diverse domenii. În acest articol, vom explora principalele domenii de activitate ale ocupanților de spații industriale din România.

Spații industriale: care sunt cele mai atractive zone pe harta României?

În ultimii ani, România a văzut o dezvoltare semnificativă a spațiilor industriale în mai multe zone ale țării. Conform datelor publicate recent în Raportul anual 2022 al BNR, piața imobiliară comercială a marcat în anul 2022 o revenire semnificativă în urma ajustărilor negative din perioada pandemiei, evoluție reflectată în valoarea investițiilor imobiliare comerciale (în creștere cu 36% față de anul 2021). Mai mult de jumătate din totalul investițiilor (62%) au fost orientate către spații de birouri, 24% către clădiri de retail și 7%către spații industriale. Aproximativ două treimi (69%) din investițiile realizate în anul 2022 au fost efectuate în București.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere: cheia pentru sectorul logistic din România

Infrastructura rutieră solidă și bine dezvoltată este un element vital pentru dezvoltarea economică și prosperitatea unei țări. În ceea ce privește România, o țară cu o economie în creștere rapidă și un sector industrial puternic, investițiile în infrastructură rutieră au devenit o necesitate imperativă. Îmbunătățirea și extinderea rețelei de drumuri și autostrăzi nu doar că facilitează transportul de mărfuri și materii prime, dar are și un impact semnificativ asupra eficienței, competitivității și creșterii sectorului industrial și a celui logistic, în special.

Strategii utile pentru negocierea contractului de închiriere

Pentru a ști cum să fii un bun proprietar este nevoie de cunoștințe vaste despre închiriere, precum și de instrumentele potrivite pentru a ușura acest proces. De aceea, mai ales în cazul celor care au devenit, recent, proprietari, gestionarea unei proprietăți industriale de închiriat, cât și interacțiunea cu chiriașii, poate fi ușor copleșitoare dacă nu știți de unde să începeți.

Blog

WhatsApp