PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Spațiul flexibil - de ce ar trebui să îl iau în calcul pentru afacerea mea?

Pe măsură ce afacerile se dezvoltă, ele depășesc adesea spațiul de lucru stabilit inițial. În acel moment, proprietarii companiei au trei opțiuni: să își extindă mai mult spațiul de afaceri, să se mute într-o nouă locație sau să închirieze spații flexibile. Spațiul flexibil este o opțiune relativ nouă pe piața imobiliară industrială și aduce o serie de beneficii care îl transformă într-o alegere atractivă pentru companiile de toate dimensiunile. În acest articol, vom explica ce este acela un spațiu flexibil și beneficiile utilizării acestuia.

Cum să găsești chiriași pentru spațiul tău industrial?

Dacă sunteți deținătorul unei proprietăți industriale, una dintre prioritățile voastre ca investitor sau proprietar ar trebui să fie găsirea chiriașilor potriviți. La urma urmei, fără chiriași, nu veți avea niciun venit de pe urma proprietății! Găsirea chiriașilor industriali ideali poate fi dificilă, dar este esențială pentru succesul afacerii voastre, însă nu trebuie să fie neapărat așa. Există mai multe modalități de a atrage chiriași de calitate pentru spațiile industriale pe care le dețineți. Mai jos, trecem în revistă  câteva dintre acestea, în speranța că vă vor ajuta la găsirea celor cei mai buni clienți pentru investițiile voastre!

Când este un moment bun să investiți într-un spațiu industrial?

Dacă doriți să investiți în domeniul imobiliar și sunteți interesați de investiții comerciale, proprietățile industriale reprezintă un argument puternic. Cu toate acestea, după mai bine de doi ani de haos pe fondul unei pandemii globale, s-ar putea să vă întrebați dacă este acum un moment bun pentru a cumpăra o clădire?

Ce etape ar trebui să urmați când investiți în proprietăți industriale?

Proprietățile imobiliare industriale pot reprezenta o investiție profitabilă și stabilă, multe companii căutând spații industriale bine amplasate și funcționale pentru a-și susține operațiunile și a-și desfășura activitatea. Indiferent dacă este vorba despre magazii, fabrici, sau facilități de depozitare, costurile de achiziție și exploatarea lor sunt adesea ieftine. De obicei, cele mai multe oferă un flux de numerar stabil, cu chirii pe termen lung.

Blog

WhatsApp