PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat În Salonta

Hale de închiriat în Salonta. Spatii de depozitare sau de productie in clădiri industriale noi sau modernizate, cu întreținere tehnica.

Oferta noastră include proprietăţi industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

1 Rezultate

Închiriere Hale Salonta

Închirierea spațiilor industriale se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea spatiilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
CTPark Salonta inchiriere spatiu depozitare Salonta sud vedere fatada
Închiriere

Inchiriere hala in CTPark Salonta

Verificați pe hartă Vest (Banat & Crișana), Salonta , DN79
CTPark Salonta, parc logistic cu spatii depozitare si spatii productie in sudul orasului Salonta, pe DN79/E671. Suprafata totala 13.422 m2.
  • 0 m2
  • Actualizat: 7-07-2021

Spații De Închiriat Salonta

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de spații industriale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spatiile de închiriat prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!

TAG CLOUD

Proprietăți

WhatsApp