Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Termenii   si conditiile  de  utilizare  sunt  aplicabile site-ului www.proprietati-industriale.ro Acest document contine conditiile care trebuie respectate pentru utilizarea site-ului de catre orice persoana care utilizeaza serviciile si informatiile continute de acest site. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea Termenilor si Conditiilor de acces si utilizare detaliate mai jos precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii de utilizare, nu utilizati acest site. Putem modifica periodic acesti Termeni si vom posta o copie a Termenilor si Conditiilor modificati pe acest Site. Veti fi obligati de astfel de Termeni actualizati de la momentul in care sunt postati pe acest site. Va sfatuim sa vizitati periodic acest site si aceasta pagina web pentru a va asigura ca sunteti la curent cu orice schimbari care au fost facute.

ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, proprietarul legal al site-uluiw ww.proprietati-industriale.ro este o societate comerciala romana inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20624/2006, Bucuresti, CIF RO 19738131, avand punct de lucru in Str. Carol Davila Nr. 34, etaj 4, Sector 5, Bucuresti; punct de lucru in str. Gheorghe Lazar nr. 24, Fructus Plaza, etaj 5, Timisoara, telefon: 40 25 640 67 00 si sediul social in Str. General Atanasie Demostene nr. 35A, Sector 5, Bucuresti, cont bancar nr. RO96 BACX 0000 0002 8750 3000, deschis la UniCredit Tiriac Bank, Panduri, telefon 021/ 408 03 00, fax: 021/ 408 03 01.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului impreuna cu Politica de confidentialitate – cookie precum si cu Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal stabilesc bazele colectarii, utilizarii si dezvaluirii anumitor informatii personale de la dumneavoastra. Utilizarea de catre dvs. a acestui site inseamna intelegerea si acceptarea termenilor si conditiilor.

ACCES

Ne rezervam dreptul de a restrictiona anumite zone ale acestui site pentru utilizatorii autorizati inregistrati. In cazul in care orice zona a site-ului va solicita sa va inregistrati inainte de a obtine accesul, sunteti de acord sa furnizati detalii adevarate, exacte, curente si complete, inclusiv, dar fara a se limita la un nume de utilizator si o parola, precum si numele, numarul de telefon, o adresa de e-mail valida sau orice alte informatii solicitate ("Informatii despre cont"). Sunteti de acord sa va actualizati informatiile despre cont, daca este necesar, pentru a le mentine corecte. ACTIV PROPERTY SERVICES va folosi informatiile dvs. de cont in conformitate cu politicile sale.

Sunteti de acord sa ne anuntati imediat orice utilizare neautorizata a numelui dvs. de membru, a parolei sau a contului dvs. ACTIV PROPERTY SERVICES nu va fi responsabil pentru orice pierderi generate de utilizarea neautorizata a contului dvs. si sunteti de acord sa despagubiti ACTIV PROPERTY SERVICES pentru orice utilizare necorespunzatoare, neautorizata sau ilegala a contului dvs.

LICENTA PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

ACTIV PROPERTY SERVICES va acorda o licenta limitata, neexclusiva, netransferabila pentru accesarea si utilizarea site-ului in conformitate cu acesti Termeni. Orice utilizare a Site-ului care nu este permisa in mod expres in conformitate cu acesti Termeni este strict interzisa.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate, sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea ACTIV PROPERTY SERVICES SRL sau a unor terti care au autorizat ACTIV PROPERTY SERVICES SRL sa le utilizeze. Aceatea sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat, ale imaginilor (partiale sau totale) si ale oricaror informatii care sunt reproduse aici nu sunt autorizate decat cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor informatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la ACTIV PROPERTY SERVICES SRL, este strict interzisa si constituie o infractiune de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Toate drepturile de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuala si asupra oricarui continut licentiat furnizat pe acest site sunt proprietatea detinatorilor respectivului continut si pot fi protejati de legile si tratatele aplicabile in materie de drepturi de autor sau de alte drepturi de proprietate intelectuala si care sunt supuse restrictiilor de utilizare in temeiul acestor legi sau tratate.

Puteti utiliza acest site pentru scopurile dvs. de informare si puteti face o copie a paginilor acestui site, dar numai pentru utilizarea interna in cadrul afacerii dvs. si cu conditia sa pastrati in mod constant toate notificarile privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate. Orice modificare, transmitere, copiere sau utilizare a continutului acestui site in scopuri publice sau comerciale (altele decat utilizarea interna a afacerii) este interzisa. Urmatoarele sunt marci inregistrate sau marci comerciale inregistrate ale ACTIV PROPERTY SERVICES: denumirea, logo-ul, designul ACTIV PROPERTY SERVICES. Site-ul poate contine marci comerciale, marci de servicii, grafica si logo-uri terte.

RESTRICTII

Sunteti de acord ca nu veti: (i) utiliza site-ul pentru a reproduce, transmite, afisa sau distribui materiale protejate prin drepturi de autor in orice mediu sau prin orice metoda, fara permisiunea expresa scrisa a ACTIV PROPERTY SERVICES ; (ii) sa copiati, sa stocati, sa editati, sa modificati, sa pregatiti orice lucrare derivata sau sa modificati in vreun fel continutul furnizat pe acest Site; sau (iii) folositi site-ul nostru in orice mod care incalca acesti Termeni.

Sunteti de acord ca nu veti: (a) impersona orice persoana sau entitate sau sa prezentati in mod gresit afilierea dvs. la orice alta persoana sau entitate; (b) sa faceti spam, preluare de adrese de e-mail sau alte informatii personale sau orice alta activitate cu scopul de a obtine liste de utilizatori sau orice alte informatii, inclusiv, disponibile in Site; (c) trimite e-mailuri prin intermediul site-ului; (d) incercati sa obtineti acces neautorizat la alte sisteme informatice prin intermediul Site-ului; sau (e) sa utilizati Site-ul in orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraincarca sau afecta Site-ul sau sa interfereze cu utilizarea de catre Site a oricaror alte parti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI TRANSMITEREA INFORMATIILOR

Daca nu este mentionat altfel in acesti Termeni si conditii, utilizarea de catre dvs. a acestui site face obiectul politicilor ACTIV PROPERTY SERVICES. In afara de informatiile de identificare personala, care sunt acoperite de politicile noastre, orice material pe care il transmiteti sau il postati pe acest site este considerat neconfidential. ACTIV PROPERTY SERVICES nu are obligatii in ceea ce priveste acest material. Orice comunicari si alte materiale pe care le transmiteti sau le postati pe acest site sunt si raman proprietatea noastra si prin trimiterea acestora sunteti de acord ca putem utiliza acele informatii pentru orice scop, fara ca nicio compensatie sa fie platibila de noi pentru dvs.

RENUNTARE LA RASPUNDERE

Orice utilizare a acestui site este pe propriul dvs. risc. In masura maxima permisa de lege, ACTIV PROPERTY SERVICES exclude toate garantiile, fie exprese, fie implicite. ACTIV PROPERTY SERVICES nu face nicio declaratie si nu acorda nicio garantie ca acest site nu va fi corupt, atacat, virusi, interferente, hacking sau alte intruziuni de securitate.

In timp ce ne-am straduit sa furnizam informatii exacte si complete, acest site va este oferit gratuit si nu putem fi raspunzatori fata de nici o persoana pentru orice pierdere sau deteriorare care poate aparea direct sau indirect din utilizarea acestui Site (sau orice incapacitate sa o utilizati) sau oricare dintre informatiile continute pe acest site. Toate informatiile despre proprietati pe acest site sunt supuse posibilitatii unor erori, omisiuni, schimbari de pret, conditii de inchiriere sau alte conditii, vanzare prealabila, leasing sau finantare sau retragere fara notificare. Toate opiniile, ipotezele sau estimarile continute in acest site sunt numai un exemplu si nu pot reprezenta opinii oficiale.

RASPUNDEREA

In niciun caz, ACTIV PROPERTY SERVICES nu va fi raspunzator pentru vatamari indirecte, generale, speciale, incidentale, consecvente sau alte daune (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderea profitului, intreruperea afacerii, coruperea dosarelor, pierderea informatiilor despre afaceri sau orice alta pierdere pecuniara) in legatura cu Site-ul in orice mod sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizarii Site-ului. Nicio informatie, pret sau opinie scrisa sau oferita de ACTIV PROPERTY SERVICES sau alte parti nu vor crea o garantie si nici dvs., nici o terta parte nu va puteti baza pe astfel de informatii sau sfaturi.

DESPAGUBIRI

Veti despagubi si veti pastra despagubirile ACTIV PROPERTY SERVICES impotriva tuturor pierderilor, costurilor, cererilor sau cheltuielilor (directe sau indirecte) rezultate din (i) orice afirmatie ca operarea, detinerea sau utilizarea site-ului sau a oricarei parti a acestuia in contradictie cu acestea Termenii, in orice mod sau orice materiale sau informatii pe care ni le trimiteti, incalca drepturile de autor sau drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei terte parti; sau (ii) utilizarea sau utilizarea incorecta a Site-ului.

LINK-URI CATRE TERTE PARTI

Nu suntem responsabili pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale link-urilor catre site-uri ale tertelor parti, pe care le puteti gasi pe siteul nostru sau pentru modul in care sunt tratate informatiile despre utilizatorii lor. In special, cu exceptia cazului in care se mentioneaza in mod expres, nu suntem agenti pentru aceste site-uri sau agenti de publicitate si nici nu suntem autorizati sa facem declaratii in numele lor. In orice caz, ar trebui sa cititi politicile si termenii si conditiile de utilizare ale tertelor parti.

CUM FOLOSIM INFORMATIILE DVS. PENTRU MARKETING?

Putem impartasi informatiile dvs. in cadrul parteneriatelor internationale, companiilor de grup si organizatiilor afiliate si cu partenerii nostri de afaceri in scopuri de marketing sau va putem trimite informatii despre proprietatile imobiliare, bunurile si serviciile altor terte parti. Noi sau orice alti parteneri de afaceri va putem contacta, direct sau prin agentii nostri, prin posta, telefon, fax, email, SMS sau alt serviciu de mesagerie electronica cu oferte de bunuri si servicii sau informatii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra. Furnizand numarul dvs. de fax, numerele de telefon sau adresa de e-mail pe care sunteti de acord sa fiti contactat prin aceste metode in aceste scopuri. Daca nu doriti sa primiti informatii de marketing fie de la noi, fie de la partenerii nostri de afaceri, va rugam sa indicati acest lucru daca este necesar in formularul de contact sau sa ne contactati prin e-mail la office@activpropertyservices.ro sau prin fax sau posta/curier.

CUM PROTEJAM INFORMATIILE ?

Oferim utilizarea unui server securizat si a tehnologiei de criptare Secure Socket Layers (SSL) pentru a va proteja informatiile. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site, acceptati riscurile inerente in acest sens, incluzand, dar fara a se limita la, riscurile de securitate legate de interceptare, acces neautorizat, riscurile de fisiere corupte si riscurile virusilor sau alte dispozitive daunatoare.

ACORDUL DVS. IN VEDEREA UTILIZARII INFORMATIILOR PERSONALE

Prin furnizarea informatiilor dvs. personale, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale (nume, prenume, e-mail, telefon, societate, functie detinuta in societate sau orice alta informatie ne furnizati), in scopurile de mai sus.

Daca ne oferiti informatii despre o alta persoana, confirmati ca v-au desemnat sa actionati pentru ei, sa acceptati prelucrarea datelor personale ale acestora, inclusiv datele personale sensibile si ca le-ati informat cu privire la identitatea noastra si la scopurile pentru care datele lor personale vor fi prelucrate. Cand le contactam pentru prima oara, le putem spune de unde le primim informatiile.

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Securitate privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal - https://www.proprietati-industriale.ro/politica-de-confidentialitat

Pentru informatii despre modul in care folosim cookie-uri, semnalizatoare web si alte dispozitive pentru a monitoriza comportamentul utilizatorilor, consultati Politica de cookie-uri la adresa https://www.proprietati-industriale.ro/politica-cookie

GENERALITATI

Sunteti de acord ca veti respecta toate legile relevante aplicabile utilizarii de catre dvs. a acestui site.

ACTIV PROPERTY SERVICES sau partenerii sai de afaceri pot prezenta reclame sau materiale promotionale pe sau prin intermediul Site-ului. Afacerile dvs. sau participarea la promotiile unor agenti de publicitate terta parte pe sau prin intermediul site-ului se afla exclusiv intre dvs. si o astfel de terta parte, iar participarea dvs. este supusa termenilor si conditiilor asociate publicitatii sau promotiei respective. ACTIV PROPERTY SERVICES nu este raspunzator pentru nicio pierdere sau dauna de orice natura cauzata ca urmare a unor astfel de tranzactii sau ca rezultat al prezentei unor astfel de materiale ale tertelor parti pe Site.

Legaturile de pe acest site pe care le afisam pot duce la site-uri ale tertelor parti. Continutul, precizia si functia unor astfel de site-uri nu se afla sub controlul ACTIV PROPERTY SERVICES si nu putem accepta nici o responsabilitate pentru aceste site-uri web si nici nu sustinem continutul acestor site-uri ale tertelor parti. In special, orice tranzactie pe care o aveti cu acesti operatori de site-uri web ale tertelor parti va fi in conformitate cu termenii si conditiile (daca exista) ale acelui operator de site web.

Accesul la toate sau orice parte a Site-ului poate fi suspendat temporar si fara notificare.

In cazul in care o dispozitie a acestor Termeni este considerata de o instanta de judecata ca fiind ilegala, nevalabila sau inaplicabila, prevederile ramase vor ramane in vigoare si prevederea respectiva va fi inlocuita.

Nerespectarea de catre noi a unui drept sau a unei cai de atac in conformitate cu acesti Termeni nu constituie o renuntare la acest drept sau cale de atac.

Acesti Termeni stabilesc intreagul accord intre parti in legatura cu utilizarea acestui Site si inlocuiesc toti ceilalti termeni si conditii care se presupune ca vor fi aplicate.

DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Versiune actualizata la data de 22.05.2018 © 2018 ACTIV PROPERTY SERVICES