PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat În Deva

Hale de închiriat în Deva. Spatii de depozitare sau de productie in clădiri industriale noi sau modernizate, cu întreținere tehnica.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiaza dotari si standarde de clasa A sau B, utilitati, platforme betonate, acces TIR, acces facil la drumurile nationale si la autostrada A1.

2 Rezultate

Închiriere Hale În Deva

Închirierea spațiilor industriale se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea spatiilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
CTPark Deva II inchiriere spatiu depozitare si productie Deva vedere panoramica
Închiriere

Depozit de inchiriat in CTPark Deva II

Verificați pe hartă Vest (Banat & Crișana), Deva , DN66
CTPark Deva II, parc logistic modern cu spatii depozitare si spatii productie in la 11 km est de Deva, pe DN66. ..
  • 0 m2
  • Actualizat: 29-06-2023
CTPark Deva I inchiriere spatiu depozitare si spatiu productie Deva est vedere panoramica
Închiriere

Depozit de inchiriat in CTPark Deva I

Verificați pe hartă Vest (Banat & Crișana), Deva , Str. Depozitelor 17
Spatii industriale in CTPark Deva II, parc industrial cu spatii depozitare si spatii productie in Deva. Suprafata existenta de 19.700 m2.
  • 0 m2
  • Actualizat: 29-06-2023

Spații De Închiriat În Deva

Oferta noastră include proprietăţi industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de hale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spatiile de închiriat prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!

TAG CLOUD

Proprietăți

WhatsApp