PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

ÎNCHIRIERE HALE ÎN ZONA CENTRALĂ A ROMÂNIEI

Închiriere hale în zona centrală a României, în principalele orașe precum Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș.

Oferta noastră include proprietăţi industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

1 Rezultate

Spații depozitare sau producție de închiriat în zona Centrală

Închiriere hale cu spaţii de depozitare și producție de clasa  A și B, precum şi terenuri pentru dezvoltare în cele mai reprezentative locaţii şi parcuri industriale din România.

 Închirierea sau vanzarea halelor se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Ordonare după:
Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord
Închiriere

Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord

Verificați pe hartă București Ilfov, Bucureşti , Soseaua de Centura, Stefanesti
CTP Bucharest North, spatii de depozitare sau productie, Bucuresti Nord. A doua cladire ce totalizand 20.000 mp urmeaza a fi livrata in Q3 ..
  • min 2350 - max 99999.99 m2
  • Actualizat: 10-05-2021

Spaţii Depozitare De Închiriat În Centrul Romania

Oferte actualizate cu spaţii de depozitare de închiriat cu adresă exactă, suprafaţa disponibilă, poze, planuri și descriere a facilitaţilor disponibile.

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de hale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, Judeţul Ilfov, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Închirierea halelor se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Serviciile de închiriere hale, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea spațiilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Selectează halele de închiriat din București prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!