PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat în Sibiu

Hale de închiriat în Sibiu si zonele adiacente. Închiriere spații de depozitare sau de productie în clădiri industriale noi sau modernizate.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiaza de toate utilitățile incluse, dotăti și standarde de clasă A și B. Proprietățile beneficiază de platforme betonate, acces TIR, acces facil la drumurile nationale si la autostrada A1. 

Oferta noastră include proprietăţi industriale pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

1 Rezultate

Închiriere Hale În Sibiu

Închirierea spațiilor industriale se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea halelor de închiriat de vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord
Închiriere

Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord

Verificați pe hartă București Ilfov, Bucureşti , Soseaua de Centura, Stefanesti
CTP Bucharest North, spatii de depozitare sau productie, Bucuresti Nord. Prima cladire de 20.000 mp urmeaza a se livra in Q4 2020.
  • min 3500 - max 99999.99 m2
  • Actualizat: 17-03-2021

Spații De Închiriat Sibiu

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de spații industriale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București si Ilfov, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează hale de închiriat din Sibiu sau din restul României prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!