PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

hale de închiriat În Constanța

Hale de închiriat în Cosntanța si zonele adiacente, cum ar fi Agigea sau Mihail kogalniceanu. Spatii de depozitare sau de productie in clădiri industriale noi sau modernizate, cu întreținere tehnica.

Oferta noastră include proprietăţi industriale pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

1 Rezultate

Închiriere Hale În Constanța

Închirierea spațiilor industriale din Constanța, dar și din restul României, se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea halelor de închiriat de vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord
Închiriere

Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord

Verificați pe hartă București Ilfov, Bucureşti , Soseaua de Centura, Stefanesti
CTP Bucharest North, spatii de depozitare sau productie, Bucuresti Nord. Prima cladire de 20.000 mp urmeaza a se livra in Q4 2020.
  • min 3500 - max 99999.99 m2
  • Actualizat: 17-03-2021

Spații De Închiriat Constanța

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de spații industriale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, TimișoaraCluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spatiile de închiriat din Constanța, sau din restul orașelor, prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!