PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat în Cluj-Napoca

Hale de închiriat în Cluj-Napoca și zonele adiacente precum Florești, Gilău. Închiriere spații de depozitare sau de productie în clădiri industriale noi sau modernizate.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiaza de toate utilitățile incluse, dotăti și standarde de clasă A și B. Proprietățile beneficiază de platforme betonate, acces TIR, acces facil la drumuri naționale si autostrada A3.

1 Rezultate

Închiriere Hale În Cluj-Napoca

Închirierea spațiilor industriale  din Cluj-Napoca și din restul țării se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea spațiilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

Ordonare după:
Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord
Închiriere

Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord

Verificați pe hartă București Ilfov, Bucureşti , Soseaua de Centura, Stefanesti
CTP Bucharest North, spatii de depozitare sau productie, Bucuresti Nord. Prima cladire de 20.000 mp urmeaza a se livra in Q4 2020.
  • min 3500 - max 99999.99 m2
  • Actualizat: 17-03-2021

Spații De Închiriat În Cluj-Napoca

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de spații de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, Timișoara, Cluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spțiile de închiriat prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!

TAG CLOUD