PROPRIETĂŢI INDUSTRIALE
ÎNCHIRIERE / VÂNZARE

TCN Worldwide Real Estate Services

Hale de închiriat în Timișoara

Hale de închiriat în Timisoara și zonele industriale adiacente, cum ar fi Remetea Mare, Ghiroda, Sânandrei, Giarmata. Spatii de producție sau depozitare cu intretinere tehnica, în clădiri industriale noi sau modernizate.

Spațiile oferite spre închiriere beneficiaza dotari si standarde de clasa A sau B, utilitati, platforme betonate, acces TIR, acces facil la drumurile nationale si la autostrada A1.

1 Rezultate

Închiriere Hale Timișoara

Oferta noastră include proprietăţi industriale noi sau modernizate pretabile tuturor tipurilor de utilizatori, de la spaţii pentru mari ocupanţi la spaţii industriale pentru companiile mici şi mijlocii.

Închirierea spațiilor industriale se realizează Fără Comision Pentru Chiriaș. Activ Property Services reprezintă proprietarii.

Ordonare după:
Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord
Închiriere

Hala de Inchiriat in CTPark Bucuresti Nord

Verificați pe hartă București Ilfov, Bucureşti , Soseaua de Centura, Stefanesti
CTP Bucharest North, spatii de depozitare sau productie, Bucuresti Nord. Prima cladire de 20.000 mp urmeaza a se livra in Q4 2020.
  • min 3500 - max 99999.99 m2
  • Actualizat: 17-03-2021

Hale Timișoara

Platforma online www.proprietati-industriale.ro conține cea mai mare ofertă de hale de închiriat din România, cu peste 200 oferte, mare parte în București, Timișoara, Cluj Napoca și celelalte orașe principale din România.

Selectează spatiile de închiriat din Timișoara, sau din restul țarii, prin adăugarea la oferte selectate și trimite-ne pe email pentru mai multe detalii. Sună-ne dacă dorești mai multe detalii rapid pe telefon!

Serviciile de închiriere, prezentare ofertelor comerciale și vizionarea spatiilor de închiriat vă sunt asigurate de consultanții imobiliari ai Activ Property Services.

TAG CLOUD