SERVICII

Departamentul de birouri al Activ Property Services este specializat in reprezentarea proprietarilor de cladiri de birouri din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov si alte orase majore din Romania. Suntem unii dintre principalii consultanti din piata si avem acces la un portofoliu care include peste 500 de cladiri de birouri la nivel national.

Unul dintre proiectele majore recente a fost Nokia Campus. Am furnizat servicii de consultanta si inchiriere pentru dezvoltarea celui mai mare campus al unei companii in afara Bucurestiului, prin consolidarea birourilor Nokia din Timisoara intr-un singur sediu care ocupa 27.000 m2 in Bega Business Park.

Landlord representation

Reprezentam proprietarii a peste 500 de cladiri de birouri de clasa A si B din Romania, carora le oferim servicii care includ promovarea spatiilor disponibile, identificarea de potentiali chiriasi, vizionarea spatiilor, consultanta la negocierea termenilor comerciali si a contracului de inchiriere.

 

In ultimii ani am securizat pentru acesti proprietari chiriasi majori precum CH Robinson, Suzuki, Egis, ID Logistics, Swissquote, RFI, Regina Maria, Mindray, VTG Rail, New Ballance.

Tenant representation

Am oferit servicii de reprezentare a chiriasului pentru numeroase companii internationale si locale de renume, printre care Renault, Kellogg’s, Ericsson, Honeywell, Mondelez, 3M, Unilever, Vodafone, Thomson Reuters etc.

 

Serviciile oferite au pornit de la analiza nevoilor chiriasului si au inclus identificarea optiunilor din piata, selectia de cladiri, analize comparative si stabilirea celei mai bune optiuni, negocierea termenilor comerciali si a contractelor de inchiriere.

“Move or Stay” analysis

Realizam analize de “move or stay”, pornind de la o intelegere cat mai detaliata a cerintelor clientului si a gradului de satisfactie adus de sediul actual, identificarea optiunilor de relocare posibile, vizionarea cladirilor si analiza comparativa a spatiilor selectate.

Market research

Avem o experienta indelungata de research si putem realiza la cerere studii ale pietei de birouri din Bucuresti si din principalele orase din Romania, acoperind solicitari variate din partea chiriasilor, proprietarilor sau dezvoltatorilor.